Антицелулитна и Отслабваща СПА терапия

ЗАПАЗИ ЧАС

Антицелулитна и Отслабваща СПА терапия в Пловдив

Освободете тялото от излишните мастни натрупвания, както и нежелан целулит чрез естествени и  натурални компоненти.

СПА терапията включва:

  • Нанасяне на ексфолиант за тяло с отслабващ ефект върху проблемните зони. Ексфолиантa за тяло нежно ексфолира тялото, като го подхранва с масла от сладък бадем, шеа и кокос. При ексфолирането микрокапсули освобождават овлажняващи частици масло от жожоба. Морските водорасли в състава спомагат за разграждане на мастните натрупвания.
  • Антицелулитен масаж на проблемните зони с масажно масло за отслабване. Масажното масло Отслабване съдържа коктейл от етеричните масла Лимон, Гераний и Портокал, потопени в масло от сладък бадем, които спомагат за разграждане на мастните натрупвания, дарявйки свежест и наслада.
  • Допълнителен кратък масаж с втриване на финален крем-гел с антицелулитен ефект. Крем-гел с антицелулитен ефект има интензивно действие срещу „портокаловата” кожа! Специалната съставка UNISLIM® разгражда мастните натрупвания, стяга и оформя силуета. Кремът е обогатен и с възстановяващ колаген и подхранващи масла от сладък бадем и шеа.
Следва кратък релакс. Прилага се на долната част на тялото (крака и седалище), но е възможно и третиране на горната част (ръце и корем).

 Етапи на Антицелулитна и Отслабваща СПА терапия:

  • Нанaсяне на Ексфолиант за тяло Отслабване SPA MASTER върху проблемните части на цялото тяло чрез кръгообразни движения. Масажиране, като се набляга на зоните с мастни натрупвания или целулит. Завършване на процедурата с обтриване на  тялото с  кърпа.
  • Масаж на тялото с Масажно масло Отслабване SPA MASTER, наблягане на зоните с целулит и мастни натрувания  Коктейл от етерични масла Лимон, Гераний и Портокал, който прониква в дълбочина
  • Нанасяне на  Крем с анти-целулитен ефект SPA MASTER. Нанасяне на  крема с леки кръгови движения и  допълнителен кратък масаж, като се наблягана проблемните участъци на тялото.
  • Чаша горещ чай с натурален мед -билкова смес за отслабване или зелен чай за детокс.

Активни съставки, включени в продуктите: масло от сладък бадем; масло от шеа; кокосово масло; микрокапсули с масло от жожоба; морски водорасли; етерични масла от Лимон, Гераний и Портокал; UNISLIM®; колаген

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС