fbpx

Безиглено влагане на хиалуронова киселина

Безиглено влагане на хиалуронова киселина за уголемяване на устни или запълване на бръчки

Безигленото ултразвуково влагане на хиалурон е нов иновативен и ефективен метод за уголемяване на устни и запълване на бръчки без странични ефекти и нежелани резултати. Процедурите са кратки и напълно безболезнени.

Дълготрайността на ефекта е също толкова колкото с иглената процедура.
Методът работи на принципа на натрупването, поради което се налага насищане на хиалурона с 4 до 10 процедури през интервал от 2-5 дни.

Предимства на процедурата Безиглено влагане на хиалуронова киселина

  • Увеличава обема на устните с до 80%
  • Подобрява плътността и мекотата на устните с до 80%
  • Подчертава контура на устните
  • Подобрява хидратацията на устните с до 70%

Протокол на процедурата Безиглено влагане на хиалуронова киселина

  1. почистване на зоната;
  2. нанасяне на ензимен пилинг
  3. почистване на ензимен пилинг
  4. влагане на хиалуронова киселина с ултразвук за проникване на продукта на дермално ниво

Препоръки

Тъй като при всеки организъм хиалуронът се свързва по различен начин с молекулите на водата, е желателно след процедурата да пиете повече вода за по-бърз резултат. 2 часа след процедурата не трябва да се пуши, нито зоната да се третира с препарати (вазелини, червила и подобни).

За по-добри и дълготрайни резултати са необходими 4 процедури, през 2 – 4 дни. След натрупване, издържливостта е средно 5 – 6 месеца. После може да се повтори.

Повече за хиалуроновата киселина

Запълва съединителната тъкан, хидратира в дълбочина, изглажда кожата и балансира водния поток. Предпазва от преждевременно стареене.

Хиалуроновата киселина, известна като HA, е естествена съставка на кожата, която има много важни функции, включително задържането на влага, възстановяването на тъканите и свързването на структурните компоненти на кожата колаген и еластин, както и подпомагане на защитната бариера срещу микроорганизми. Една от основните причини за стареене на кожата е дехидратацията, а ролята на хиалуроновата киселина в борбата с нея е от голямо значение. Тя задържа влагата в кожата и създава обем и плътност. Младата кожа съдържа много хиалуронова киселина, но с напредване на възрастта хиалуроновата киселина в нея намалява значително, което води до загуба наеластичност на кожата и появата на признаците на стареене.

ЗАПАЗИ ЧАС