Дълбоко почистване с Водно дермабразио, Кислородна мезотерапия и Криотерапия

ЗАПАЗИ ЧАС

Дълбоко почистване с Водно дермабразио, Кислородна мезотерапия и Криотерапия на промо цена до края на месец май

Водно дермабразио

Водното дермабразио постига дълбоко почиствaне, изглаждане и регенериране на кожата, която напълно замества механичните техники, използвани до този момент. Същевременно водното дермабразио ексфолира кожата, почиства я в дълбочина от замърсяванията и я подхранва
Добре почистената кожа е по-малко склонна към възпаления и при редовно прилагане на процедурата акнето и себумът вече не са проблем. Звучи наистина прекалено нереалистично, но техниката е разработена така, че да предлага точно това.

Накратко – водно дермабразио е система, която комбинира в себе си ексфолиация (без абразивни частици), мултифункционални серуми и контролиран вакуум.

С помощта на различни по вид накрайници (дюзи) се осъществява технологията Вортекс. Тя може да бъде обяснена като завихряне (представете си малко торнадо) на течност и въздух с помощта на вакуум. Именно така мръсотията се изсмуква напълно безболезнено от пората и тя остава чиста. Освен за почистване на лице обаче водното дермабразио може да се прилага и за заличаване на бръчки, пигментни петна и слънчеви изгаряния.

Водното дермабразио е иновативна система за дълбоко почиствaне, изглаждане и регенериране на кожата, която напълно замества механичните техники за почистване, които са използвани до този момент. Процедурата се прави веднъж месечно за основно почистване на лицето от черни точки и комедони.

Кислородна мезотерапия

Кислородната мезотерапия засилва се еластичността чрез ампули с колаген и еластин или хиалуронова киселина. Кислородът прониква в дълбоките слоеве на дермата.
Явява се като транспортьор на компоненти и козметични средства с ниско – молекулярен обем. Прониква в дълбоките слоеве на кожата. Мощно насища тъканите с кислород. Дълго след процедурата подхранването и обогатяването на кожата продължава. Ускоряват се процесите на регенерация. Възстановява се здравият вид на кожата.

Ползите от кислородната мезотерапия:

  • Балансира сухата и мазна кожа и хидратира кожата за дълъг период от време – около 24 часа след процедурата;
  • Подсигурява необходимото количество кислород, повишава активността на клетките и тяхната пропускливост и забавя стареенето;
  • Подобрява обмяната на веществата, вследствие на което токсините се изхвърлят по-бързо и лесно от тялото;
  • Увеличава съдържанието на кислород в кожата, повишава нейната устойчивост към замърсяванията на околната среда и нейния имунитет, има антибактериално действие, намалява мастна секреция и лекува проблемите с акнето;
  • Редуцира възрастовите петна и фините бръчки и прави кожата по-гладка и нежна;
  • Активира кислорода в клетките и стимулира растежа на колагеновите влакна, като така кожата става по-еластична и здрава;
  • Възстановява увредената кожата след инвазивни процедури (пилинги, лазерни лечения и други). Преструктурира клетките и подобрява усвояването на хранителните вещества и функциите на кожата.

Криотерапия

Криотерапията е отлична за завършваща стъпка на всяка терапия. Охлажда и успокоява кожата. Чрез свиването на порите, което предизвиква, активните съставки, вложени по време на процедурата, се запечатват в кожата и тяхното действие се удължава във времето. Охлаждащата терапия е отлична за успокояване на раздразнени или зачервени кожи.

Ползите от криотерапията за лице са множество:

  • Мощен anti-age ефект;
  • Подобряване на тургора и еластичността на кожата;
  • Освежаване и изравняване на тена.

След процедурата кожата е енергизирана, мека, еластична и със сияен вид!

Запишете час СЕГА

ЦЕНА: 29лв.

Вашият коментар