fbpx

ЕНЕРГИЗИРАЩ ОБОДРЯВАЩ МАСАЖ

ЕНЕРГИЗИРАЩ ОБОДРЯВАЩ МАСАЖ

Ободряващ, тонизиращ и анти-стрес масаж, който възстановява жизнеността и доброто настроение!

Перфектната противоотрова срещу лош нощен сън, ниска енергия и лошо настроение. 

Пригответе се за нов ден!

Енергизиращият масаж може да подобри и увеличи енергията, защото:

  1. Подобрява кръвообръщението – Масажът подобрява притока на кръв и циркулацията, което от своя страна увеличава кислорода в нашите клетки. Когато нивата на клетъчния кислород са по-високи, тялото се чувства по-малко уморено, стимулира се умствената дейност, повишава се настроението.
  2. Подобрява функциите на мускулите. По-бързо възстановяване на мускулите – Масажът помага за изхвърляне на млечна киселина, натрупана в мускулите, което ги кара да се чувстват болезнени и уморени. 
  3. Подобрява състоянието на нервната система. Нервната система е вашата комуникационна мрежа, изпраща и получава съобщения, които определят постоянно правилното функциониране на тялото Ви. Многобройните нервни окончания в кожата и мускулите се успокояват с масаж , това допринася за подобряването на работата на нервната система
  4. Подобрява състоянието на лимфната система . Масажът се провежда по хода на лимфните съдове към най-близко разположените регионални лимфни възли. Дренирането на лимфата спомага за по-бързото извеждане на отпадните продукти от обмяната на веществата. На тяхно място с кръвта постъпват ценни хранителни вещества, необходими за регенерацията на клетките.
  5. По-малко стрес – Точно както когато чувстваме болка, стресът може да ни изчерпи от нашите енергийни резерви. Стресът засяга всеки от време на време, но хроничният стрес се проявява на клетъчно ниво. Масажната терапия може да намали стреса в ставите, мускулите и клетките, като по този начин индиректно подобрява нашите енергийни нива.
  6. Подобрява метаболизма. Подобрява храносмилането –  Масажите всъщност могат да подобрят храносмилането ни, като стимулират производството на храносмилателни ензими.

Без значение защо изпитвате умора или намалена енергия, масажът може да е най-лесното решение за повишаване на Вашата жизненост.

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС