Филъри от д-р Марковски

ЗАПАЗИ ЧАС

Може да запишете час за поставяне на филъри от д-р Марковски в Студио за красота Vitality!

Хиалуроновата киселина е най-верния съюзник в борбата с ВРЕМЕТО в световен мащаб. Тя е най-често използваният продукт за естетични НЕхирургични корекции и придаване на обем.

ПРОМО ЦЕНИ на Филъри Juvederm © и Pluryal © 320 лв. за 1 mg

Какво трябва да знаем за ХИАЛУРОНА?

(лично мнение от д-р Марковски) В правилните ръце, H е силно оръжие в борбата с остаряването, както и в подчертаването на естествената красота. За съжаление обаче, тази представа понякога се изкривява в България и все повече се набляга на ОБЕМ, което води до излизане от естетичните норми. Имах възможността да бъда в едни от най-големите центрове за естетична медицина в света – Москва и Монако, да посетя и обменя опит на техните конгреси и обучения. Направи ми впечатление, че не сме много далеч от естетичните норми, но има и случаи, които се разминават с тях. Възприетата концепция за естетика е само една – колкото и да бодеш, запази естествената красота така, че дори да не се личи външната намеса. Е, да, но тук в България няма как да стане, защото представите са коренно различни, нещо което нямам идея кога и как се е зародило, но е факт. Ще дам и пример. По време на една от лекциите, презентиращият лектор ни попита, според нас какво количество филъри има тя по себе си (привидно нямаше, изглеждаше естествена). Някои казаха, че няма, аз също, а всъщност тя имаше по лицето си 5 мл. филъри (нали се досещате,че това количество не е сложено наведнъж, а във времето) и ето тук тя подчерта най-основното – бъдете естествени, бъдете в нормите на човешкото възприятие! Нещо, което в България трудно се случва на този етап, защото ако има досег с пациент, на който му е сложено 5мл. филъри и не види желания резултат на мига, той/тя ще остане неудовлетворен. Сами разбирате, че темата за личната красота е неизчерпаема. Това исках да споделя с ТЕБ, ТИ, КОЙТО четеш и щом си стигнал до тук, значи държиш на себе си и своята визия.

Филъри от д-р Марковски в Студио за красота Vitality

Колко време трае процедурата?

 • от 5 до 10 мин.

Има ли болка?

 • при поставена стоматологична упойка – болка няма.

Колко време трае ефекта?

Строго индивидуално за всеки един организъм и неговата поддръжка. Има значение ако се поставя филър за първи път (той винаги е кратък във времето)

Какво трябва да знаем за ХИАЛУРОНА?

 1. Хиалурона действа с натрупване (всяко следващо поставяне ще трае по-дълго във времето и резултатите ще са още по-впечатляващи)
 2. Хиалурона задържа в себе си много голямо количество вода (пийте много вода)
 3. Имайте доверие на доктора, който сте избрали (това е най-важното)
 4. Имайте търпение (това върви ръка за ръка с т.3)

Филъри от д-р Марковски в Студио за красота Vitality

Има ли странични ефекти?

 1. Синини – рядко се получават (95% от моите пациенти НЕ съобщават), а ако се получат, изчезват до 2,3 дена;
 2. Топче – както хубавите, така и „лошите“ неща ще спомена. Много рядко, но е възможно да се получи, но в никакъв случай това не е повод за притеснение. Най-хубавото на хиалуроновата киселина е, че може да се моделира. Какво значи това? С леко натискане или масаж, топчето ще изчезне. Получава се най-често когато устните не са в покой след самата манипулация и не се спазват инструкциите, които са дадени от доктора.

След процедурата се връчва паспорт! В него има:

 1. Стикер за качество;
 2. Третирана зона;
 3. Поставено количество;
 4. Дата на манипулацията;
 5. Следваща визита.

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС