Лазерна епилация на промо цени само до края на месеца

ЗАПАЗИ ЧАС

Лазерна епилация с професионален диоден лазер 755nm, 808nm и 1064nm

Това е най-съвременният, иновативен и ефикасен модел предлаган до момента на пазара. Съчетава в себе си предимствата на диодната 808 – 810nm, александритната 755nm и YAG 1064nm технологии в лазерните системи. Трите дължини на вълната 755nm, 808nm и 1064nm имат различни характеристики. Всяка дължина достига до най-различна дълбочина в тъканта и до различни структури в космения фоликул. По този причина този апарат постига най-безопасната и ефикасната лазерна епилация до момента.

Специално за Вас – Нашите промо цени за месец Май 2020г

Лазерна епилация на промо цени

Лазерна епилация за жени

от 10лв.

Цяло лице – 10 лв.

Подмишници – 10 лв.

Цели ръце – 29 лв.

Цели крака – 59 лв.

Цяло тяло – 149 лв.

Лазерна епилация на ПРОМО цена

Лазерна епилация за мъже

от 15лв.

Цяло лице – 15 лв.

Подмишници – 15 лв.

Цели ръце – 43 лв.

Цели крака – 85 лв.

Цяло тяло – 219 лв.

Лазерна епилация на ПРОМО цена
Лазерна епилация с професионален диоден лазер 755nm, 808nm и 1064nm

Предимства на диодната лазерната епилация

 • Лазерните лъчи при диодната лазерна епилация проникват на дълбочина до 8 mm и така ефективно унищожава както повърхностните така и най-дълбоките фоликули. По този начин диодния лазер заемат почитното място в лазерната епилация като надминава по ефективност както александритния така и неодимовия лазер и ELOS (E-light);
 • Научно установената средна трайност на ефекта при диодната лазерна епилация 10- 12 години;
 • Няма почти никакво загряване на кожата;
 • Няма почти никаква болка;
 • Минимален риск от зачервявания и изгаряния на околните тъкани;
 • По време на процедурата няма изгаряне на косъма което не води до остра миризма, загряване на околните тъкани и опасност от изгаряне и негативни емоции;
 • Няма „взривяване” на космения фоликул и няма риск кожата да изглежда като с „разширени пори”;
 • За всички видове косъмчета;
 • Без увреждане на кожата и потните жлези;
 • Без белези;
 • Без страничен ефект;
 • По-добри резултати за по-малко процедури.

Диоден лазер (технология на 21 век) – „ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ”

Диодната лазерна епилация с дължина на вълната 808 nm е най-новата технология в областта на лазерната епилация. Тя е въведена в медицината преди 7-8 години и е единствения представител на „най-високия клас перманентна епилация”. Диодната лазерна епилация е почти безболезнена и с най-дълга трайност на ефекта (над 10-12 години). Това е причината диодната лазерна епилация да носи името „златен стандарт в лазерната епилация”. Разработката ѝ е целяла избягването на недостатъците на гореописаните лазери и постигане на най-продължителния във времето ефект. Преизчислено в цена към брой процедури и продължителност на ефекта, този вид лазерна епилация всъщност е най-изгоден като цена !

Лазерна епилация с професионален диоден лазер 755nm, 808nm и 1064nm

При диодната лазена епилация дължината на вълната е 808 nm, което позволява лазерното лъчение да се усвоява основно от меланина в космения фоликул, но не и от този в кожата. Затова загряването на кожата е много малко и рискът от зачервявания и изгаряния е минимален. Така, при идентично усещане на „бодежи”, енергията при диодния лазер спрямо другите е много по-висока и това довежда до по-добри резултати за по-малко процедури. Диодната лазерна епилация е много щадяща за кожата, тъй като няма изгаряне на косъма и риск от изгаряния на кожата, но пациентът не вижда моментален ефект. Разработката на диодния лазер е целяла избягването на риска от изгаряния а не създаването на моментен илюзорен ефект от на момента изгорелия косъм. След процедурата самият косъм остава закотвен в кожата и след 15-20 дни с излющването на кожата пада. Понякога пациентите мислят, че косъмът продължава да расте, но всъщност той бива избутван от долния нов слой на кожата.

ЗАПАЗИ ЧАС