fbpx

Мезотерапия с Мезо Пистолет

ЗАПИШИ ЧАС

Мезотерапия с Мезо Пистолет в Пловдив

Мезотерапия с Мезо Пистолет е анти-ейджинг терапия. Мезотерапията е техника, която представлява въвеждане на активни вещества чрез повърхностни или по-дълбоки микроинжекции с цел редуциране на недостатъците по кожата. Мезотерапията може да се комбинира с друг вид терапии или да се използва като алтернатива на някои терапии. Макар че сама по себе си анти-ейджинг мезотерапията е отлична, тя чудесно може да се съчетае с пилинги, ботулинов токсин и дермалните филъри. С подходящи продукти могат да се постигнат незабавни и дълготрайни резултати като:

 • Хидратация, подхранване и антиоксидантно действие;
 • Редуциране на бръчки;
 • Избистряне на тена;
 • Намаляване на зачервяванията;
 • Незабавен и естествен повдигащ ефект.

Терапията отнема от 30 до 45 минути и пациентът може незабавно да се завърне към ежедневната си дейност. Терапевтичният протокол зависи от възрастта на пациента и от типа на кожата, но обикновено са необходими 8 сеанса, прилагани веднъж седмично.

Пистолетна мезотерапия с продуктите на FUSION

Какви са предимствата при работа с Мезо пистолет?

 • Терапията с Magic Filler има по-високо ниво на точност и ефективност и свежда болката и рискът от синини до минимум. Magic Filler постига това благодарение на следните технологични характеристики:
 • Автоматично настройване на дозата и скоростта на иглата, за да извършва стабилни и прецизни движения, което прави процедурата почти безболезнена.
 • По време на инжектирането само иглата се движи назад и напред, като по този начин осигурява деликатност и избягва натиска, който причинява болка.
 • Благодарение на изключително високата честота на инжекции (500 микро инжекции на минута или 8-9 в секунда), фибробластите в кожата допълнително се стимулират, което води до синтез на колаген. – Количеството на инжектирания материал е значително по-голямо и разпределено по-точно и равномерно. Magic Filler намалява вибрациите на иглата. Това води до по-малко болка и по-малко натъртвания и позволява лечение на по-чувствителни области като очите, устните, лицето и скалпа.

Стандартът от следващо поколение

 • Magic Filler 2 Стандартът на инжекторите на мезо пистолетите ще бъде разделен на това дали е възможно да се инжектира активно вещество с висок вискозитет с многофункционална игла от 34G или не.
 • Използването на игли с габарит 34, намалява страничните ефекти от терапията като кървене, болка и подуване, така че анестезията не е необходима.
 • Употребата на мулти-игла 34G намалява загубата на активна субстанция.
 • Чрез използването на мулти игла 34G активната субстанция се инжектира под високо налягане, така че да се разпространи възможно най-широко в приложената област на кожата.

Пистолетна мезотерапия с продуктите на FUSION

 

Пистолетна мезотерапия с продуктите на FUSIONМезотерапията също така е ефективна алтернатива или допълнение към пластичната хирургия като липосукция и лифтинг, отстраняване на белези, т.н.

За разлика от хирургичните операции, мезотерапията не е толкова болезнена, не изисква време за следоперативно възстановяване, плътни превръзки или обезболяване. И все пак клиентите търсят още по-малко болка и още по-големи резултати! Това е причината през последните години да се появяват нови лечения чрез мезотерапия или такива, вдъхновени от мезотерапията.

Механизъм на действие на Мезотерапията

Мезотерапията прилага механична и химическа стимулация на кръвообращението, нервните клетки и състоянието на имунитета на епидермиса, дермиса и подкожната тъкан, за да провокира биологична реакция и да спре анормалната физиология. Инжектираните интердермално разтвори остават в инжектираната зона по-дълго в сравнение с подкожните инжекции и действат като естествен агент с бавно освобождаване до 7 дни. Инжектираните разтвори действат на съседните проблемни тъкани като проникват и до по-дълбоко разположените тъкани.

Пистолетна мезотерапия с продуктите на FUSION

Цена на процедура Мезотерапия с Мезо Пистолет

ПРОМОЦИЯ – Само в Студио за красота Vitality – 70лв

 

1 коментар

 • Нурхан Сафи

  1 процедура ли е на тази цена.Колко са необходими по принцип-40 г.

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС