Модерен център за красота отвори в град Пловдив

ЗАПАЗИ ЧАС

С изискан коктейл, запомнящи се демонстрации на продукти и модерна апаратура, както и подаръци за гостите – талони с отстъпка за процедура по избор, бе открито най-новото студио за красота в Пловдив „Vitality”.

Тържествен водосвет за здраве, успех и благополучие отслужи Митрофорен Протопрезвитер Радослав Паскалев.
Стилното парти бе уважено от много приятели, партньори, колеги и клиенти на студиото.

Сред специалните гости на събитието бе инж. Маргарита Порязова, управител на дружество „Марив Консулт” ЕООД, представляващо една от най-големите фирми, вносители на професионална апаратура за козметични процедури у нас „Slim City”. Г-жа Порязова, която е инженер физик по оптико-електроника и магистър по медицинска физика, представи последните технологии в козметичните и естетичните процедури и изтъкна предимствата на професионалната диагностична апаратура, с каквато е оборудвано студиото.

За свойствата и качествата на натуралната козметика, включена в терапиите, които предлага „Vitality”, разказа Тони Кохчиева, козметик и треньор „Algologie France” в Представителен Салон Schwarzkopf Professional. Тя запозна гостите с продуктите на френската марка, които са изцяло от естествени активни съставки, извлечени от морета и крайбрежни региони.

Биокозметиката „Algologie” предоставя моментални и дълготрайни резултати за свежестта на лицето и цялостното благосъстояние на тялото. В тяхната ефективност, призната в институти за красота и спа центрове по целият свят, се убеди и една от клиентките на студиото, на която бе извършена специална терапия с мигновени и дълготрайни резултати върху кожата.

С „3D Скулптурираща терапия“ с Ботокс и Филър ефект за лице пък изненада дамите Лили Кирова, управител на „Collagena Professional“. Процедурата, която бе показана, възстановява обема на лицето и намалява мимическите бръчки. В допълнение, кожата става хидратирана в дълбочина в продължение на 8 часа, а действието на клетъчно ниво гарантира дълготрайни и видими резултати. Продуктите на „Collagena”, с които работи „Vitality”, са максимално близки до природата, БЕЗ консерванти, оцветители, парфюми и петролни продукти.

„Vitality” е първото студио в Пловдив, което прилага и световно известната терапия за мигли Yumi Lashes (кератинова терапия). Това е безвредна процедура без изкуствени косъмчета, лепило и вредни съставки.
Сред останалите разкрасяващи процедури, на които можете да се насладите в центъра са фризьорство, маникюр, педикюр, грим, много видове мезотерапии, водно дермабразио, криотерапия, ултразвук, кислороден спрей, кислороден пилинг, радиочестотен лифтинг с биолифтинг, филъри, ботокс, кавитация с целутрон и лимфодренаж, масажи за лице и тяло и други.

Локацията на новото студио „Vitality” е гр. Пловдив, ул. „Арх. Камен Петков”64.