Услуги

Услуги в нашето студио за красота

Ултразвукова терапия

Ултразвуковата терапия се налага все повече като физиологичен, безвреден и лесно поносим метод. Нормализира съдовия тонус, стимулира регенерацията на тъканите, активира кръвообращението.

Кислородна мезотерапия

Кислородната мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород. В основата на терапията стои въздействието на струя с 98% чист кислород.

Криотерапия

Представлява терапия с изкуствен студ, предизвикваща стресово състояние на кожата, при което активно се стимулират нейните обменни и хормонални процеси, подобрява се кръвообръщението и др.

Мезотерапия

Мезотерапията или т.нар “интердермална терапия“ е серия от микроинжекции, които се инжектират в слоевете на кожата произлизащи от ембрионалната мезодерма. Инжектират се различни витамини

Водно дермабразио

Това е една иновативна система за изглаждане и подмладяване на кожата, която замества механичните техники,използвани до този момент. Внимателно отстранява най-горния слой от мъртви клетки.

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотният лифтинг на лице и тяло е съвременна и ефикасна процедура за стягане и оформяне. Тази технология активизира фибробластите да произведат нов колаген. Без следи и странични ефекти.

Биолифтинг

Биолифтинга увеличава пропускливостта на клетките, стимулира синтеза на вътреклетъчен фермент и протеини, помага на възрастните клетки да получат нормален метаболизъм и циркулация

Безиглено влагане на хиалуронова киселина

Безигленото ултразвуково влагане на хиалурон е нов иновативен и ефективен метод за уголемяване на устни и запълване на бръчки без странични ефекти и нежелани резултати.

Кавитация с целутрон и вакуум

Кавитация с целутрон и вакуум с RF Лифтинг е бърз, напълно безвреден и безболезнен метод за отслабване, премахване на целулита и стягане на кожата.

Запазете час за нашите услуги онлайн!