fbpx

Терапия BB Glow за съвършен тен без грим

Терапия BB Glow в Пловдив от Студио за красота Vitality

Терапията BB Glow е съвременна разработка на козметолозите, предназначена за безопасно и интензивно лечение и изсветляване на кожата. Ако имате проблеми с лунички, белези от акне, неравномерен тен, възрастови петна – тази процедура ще елиминира необходимостта от постоянно нанасяне на слоеве козметични продукти, които само маскират недостатъците по кожата, но не ги премахват. С помощта на специален уред в горните слоеве на епидермиса се въвежда коктейл, състоящ се от хиалуронова киселина и витамини, който има изсветляващи и тониращи свойства.

Предимства на Терапия BB Glow

  • процедурата няма сезонни ограничения
  • подходяща е както за жени, така и за мъже
  • предотвратява излишния синтез на меланин под въздействието на UV лъчите
  • не запушва порите за разлика от тоналните средства.

Резултатите от Терапия BB Glow

  • сияен и равен тен на лицето
  • свиване на порите
  • хидратация и обновяване на кожата
  • видимо намаляване и изглаждане на бръчките

За перфектен и устойчив резултат се препоръчва провеждането на 3 процедури с интервал 2 седмици.

За всички, които искат да се разделят с тъмния и неравномерен тен на кожата и да кажат сбогом на пигментните и възрастовите петна е иновативната терапия BB Glow. Тази авангардна процедура премахва необходимостта да прикривате несъвършенствата по кожата на лицето си с грим продукти, подходяща е за всеки тип кожа, ефикасно изсветлява пигментациите, изравнява и освежава тена на лицето, възвръщайки сияйния му блясък. За разлика от обикновените тонални основи или BB кремове иновативната BB Glow терапия не запушва порите и ви гарантира съвършено равен тен за цяла година!

Най-новият метод BB Glow Skin Treatment е уникална козметологична разработка, предназначена за безопасно и интензивно изравняване тена на кожата и подмладяване на лицето. Иновативната терапия е подходяща за всеки тип кожа, особено за заличаване на белези от акне, изсветляване на хиперпигментации, свиване на порите, изглаждане на фини линии и бръчки.
Ампулите с мезокомплекс Matrigen Meso BB са резултат от най-новите научни разработки на корейските специалисти в областта на естетичната козметология и осигуряват широкоспектърен подход в грижата за кожата на лицето. Съставът на ампулите гарантира комплексно въздействие върху кожата, което се усилва многократно при съчетаването им с апаратни методи, като микронидлинг, ултразвукова и фотодинамична терапия. След провеждането на курса от апаратни процедури се постига не само изравняване и подобряване тена на лицето, но и изглаждане на бръчките, вследствие засиленото производство на колаген и еластин, намаляване обема на мастния слой, ускоряване циркулацията на кръвта и насищане на тъканите с кислород.

13 коментара

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС