fbpx

Биолифтинг

ЗАПАЗИ ЧАС

Биолифтингът ускорява кръвообращението на капилярните съдове и подобрява пропускливостта на клетките, за да направи по-ефективно подаването на хранителни вещества на кожата и мускулната тъкан. Микротокът, генериран от този апарат, може да проникне в дълбокия слой на кожата, да я хидратира и да я направи влажна, гладка и деликатна. Микротокът стимулира подкожната тъкан, за да възстанови еластичните влакна и колагенната тъкан и да заглади бръчките.

Много жени се притесняват от това, че кожата им се отпуска с годините. Колкото и да се опитват да поправят нещата с козметика, те трудно могат да върнат хода на времето. За щастие има различни терапии, които имат способността да забавят появата на неприятните линии, макар и за малко.

Биолифтингът е процедура от ново поколение, с която лицето може да се подмлади по-лесно и по безболезнен начин. Използва се при отпуснати клепачи, тъмни кръгове и подпухнала кожа, торбички под очите, фини линии… Подходяща е както за жени, така и за по-суетните представители на силния пол, които са над 25-годишна възраст.

Какво представлява биолифтингът на лицето?

При терапията се използва специален уред, който излъчва микровълни. С него се третират проблемните зони от лицето. Въпросните електрически импулси проникват в кожата в дълбочина, стягат мускулите на лицето и стимулират кръвообращението. По този начин се подобрява състоянието на тургора, като кожата се насища с повече кислород. В комбинация с различни серуми, тя става по-млада, гладка и мека след няколко процедури.

Биолифтингът може да се съчетае и с други процедури за премахване на бръчки като LED фотодинамична терапия, криотерапия и други. Така клетъчните рецептори се стимулират по-лесно и ефектът е по-добър. Понякога в кожата се вкарва и хиалуронова киселина, която забавя процеса на стареене и хидратира за по-дълъг период от време.

Нужна ли е предварителна подготовка?

Кожата на лицето трябва да е спокойна преди биолифтинга. Затова преди процедурата не бива да стоите на пряка слънчева светлина без слънцезащита, за да не се зачерви или раздразни. Ползването на солариум също не е препоръчително.

Кога биолифтингът не се препоръчва?

Ако имате някои сърдечни заболявания; високо кръвно налягане. открити рани или изгаряния по лицето; някои алергии и остри инфекции, не бива да се подлагате на терапията.

Ефекти на Биолифтингът

  • Ускорява кръвообращението на капилярните съдове
  • Подобрява пропускливостта на клетките, за да направи по-ефективно подаването на хранителни вещества на кожата и мускулната тъкан
  • Микротокът прониква в дълбокия слой на кожата, да я хидратира и да я направи влажна, гладка и деликатна
  • Микротокът стимулира подкожната тъкан, за да възстанови еластичните влакна и колагенната тъкан и да заглади бръчките

Колко процедури са нужни за премахване на бръчките?

Всичко е строго индивидуално и зависи от вашата кожа и нейното моментно състояние. Преди първата процедура е задължително да се консултирате с дерматолог.

Нужни са между 4 и 6 биолифтинга, за да изглежда лицето ви по-младо и хубаво.

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС