fbpx

Kавитация с целутрон и вакуум с RF лифтинг

ЗАПАЗИ ЧАС

Кавитация с целутрон и вакуум с RF Лифтинг в Пловдив

БЪРЗ, НАПЪЛНО БЕЗВРЕДЕН И БЕЗБОЛЕЗНЕН МЕТОД ЗА

Отслабване, премахване на целулита и стягане на кожата

  1. Ускорява тъканния метаболизъм: терапията може да стимулира кръвообращението и тъканния метаболизъм;
  2. Отстранява целулита: няколко дни след процедура целулитът е редуциран;
  3. Стяга кожата: Прави кожата по-стегната и свежа;
  4. Увеличава еластичността;
  5. Топи мазнините;
  6. Оформя тялото.

Кавитация

Накрайникът за ултразвукова кавитация използва ултразвукови вълни / честоти, за да разруши стените на мастните клетки, което кара мастните клетки да „изпускат“ съдържанието си в течните пространства на тяло. Сед това лимфната система взима изхвърления отпадъчен материал (свободната мазнина) и започва да го придвижва през тялото, докато не се обработи от черния дроб и не се елиминира с пот, урина и др. от тялото. Резултатите са видимо забележими веднага, но целият процес може да отнеме няколко дни и през това време ще продължите да ги наблюдавате.

Вакуум

Намалява натрупването на целулит чрез раздробяване на подкожната мастна тъкан. Той помага за изхвърлянето на мастната киселина и токсините, които се разлагат чрез лимфната система. Вакуумът има непосредствен ефект при оформянето на тялото.

RF

Мултиполярната радиочестота причинява термична реакция в тъканта, която стимулира естествения лечебен отговор на организма, предизвикващ появата на нов колаген, и производството на нови еластинови влакна, които правят кожата да изглежда по-стегната. Кожата се загрява последователно и равномерно, без риск от изгаряния.

Целутронът

Целутронът ускорява метаболизма и редуцира телесните мазнини като предизвиква свиване и отпускане на мускула, равносилно на натоварване във фитнес зала. При него обаче се избягва опасността от натоварване на опорно-двигателния апарат, сърдечно-съдовата и дихателната система. Няма мускулна треска, няма умора. С уреда се постига бърз ефект при разграждане на мастните депа, стяга мускулите и извайва тялото.

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС