fbpx

Масаж с вулканични камъни

Масаж с вулканични камъни

Този популярен масаж с вулканични камъни е възхитително релаксираща и спокойна процедура, използваща топли базалтови камъни за масаж на тялото от главата до петите.

Масажът с вулканични камъни е чудесно затоплящо лечение, което работи върху енергийните точки, разположени в цялото тяло.  Възстановява баланса и хармонизира , чувствате се отпуснати и подмладени, напълно уникално усещане за лекота.

Нежният натиск от камъните, в комбинация с придружаващия го масаж, изтриват напрежението и и ви карат да се чувствате напълно възстановени от ежедневния стрес .

Масажът с горещи камъни е различен от другите видове масажи, използват се гладки, нагрети камъни, с точното тегло, за да осигурят оптималнот количество натиск. Камъните задържат топлината по време на целия масаж.

Камъните са достатъчно малки, за да ги държите в дланта си и се затоплят с помощта на специален нагревател, който гарантира перфектната температура, но не са толкова горещи, за да изгорят или да причинят дискомфорт.


Откъде идва масажът с вулканични камъни?

Произходът на този масаж е донякъде спорен, но повечето твърдения са , че тази техника  идва от Китай . Преди 2000 години топли камъни се използват широко в китайската медицина, за да подобряват функцията на важни вътрешни органи.

Облекчаване на мускулното напрежение и болка

Топлината отдавна се използва за облекчаване на мускулното напрежение и болка. Помага за увеличаване на притока на кръв към засегнатата област. 

Намалява стреса и безпокойството

Подобрява съня

Стимулира имунитета

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС