fbpx

Микронидълинг за лифтинг , хидратация , Анти ейдж

Микронидълинг за лифтинг , хидратация , Анти ейдж FUSION F-XFC+

Формулата F-XFC+ е бустер за кожата с повече от 63 основни хранителни вещества, растежни фактори и хиалуронова киселина. Основната функция на продукта е да доставя метаболити на клетките, за да стимулира техния метаболизъм (производство на енергия, протеини и клетъчен растеж). Растежните фактори стимулират митозата на епидермалните клетки и фибробластите. Хиалуроновата киселина подобрява обема и влажността на кожата. Гелообразната текстура позволява по-бавно освобождаване на активните съставки в кожата за продължителен ефект. Тази изключителна смес съдържа всички хранителни вещества и молекули, участващи в цикъла на Кребс. Тези хранителни вещества са от съществено значение за производството на енергия (АТФ) и засилват функциите на кожата. Тъй като в епидермиса няма кръвоносни съдове, клетките се хранят изключително чрез пасивна дифузия на плазма от дермата. Докато остарява,

Показания

– Ревитализация.
– Клетъчно хранене.
– Признаци на стареене на кожата.
– Дълбоки бръчки и фини линии.

4 минерала, 23 аминокиселини, 18 витамина, 6 коензима, 5 нуклеинови киселини, 2 редуциращи агента, растежен фактор FGF + EGF, хиалуронова киселина.

Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.

Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.

Fusion Meso е бързо развиваща се и иновативна компания. Всяка година създава нови продукти с най-съвременните активни съставки.

През 2013 г. въвеждат първия филър със СЕ маркировка за съответствие и предстои да развият тази линия продукти.

През 2014 г. създадохме Smart Mix и маска Meso-T, нова концепция за стерилна грижа след медицинско лечение.

Компанията е сертифицирана по ISO 13485 като производител и разпространител на медицински устройства.

Към момента Fusion Meso се разпространява официално в над 40 страни.http://www.fusionmeso.com

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС