fbpx

Микронидълинг F-HA ULTRA срещу екстремна сухота, дълбоки статични бръчки и загуба на обем

Хиалуроновата киселина е най-доброто лечение срещу екстремна сухота, дълбоки статични бръчки и загуба на обем. Хиалуроновата киселина е естествен полизахарид с невероятни свойства, още повече подсилени от специфичната форма, която използваме: високо молекулно тегло за незабавни и дълготрайни резултати. Дехидратацията и загубата на стегнатост са признаци на стареене на кожата, които водят до образуване на бръчки и отпускане на някои области на лицето. Използването на хиалуронова киселина помага за поддържане на овлажнена и стегната кожа. Хиалуроновата киселина подобрява клетъчната кохезия, като избягва трансепидермалната загуба на вода и стимулира синтеза на колаген I. Поради това кожата постепенно се стяга и овлажнява. Кожата е по-млада, по-хубава, гъвкава и стегната.

Показания за използване на Микронидълинг -HA ULTRA срещу екстремна сухота, дълбоки статични бръчки и загуба на обем

– Дълбоки бръчки и фини линии.
– Обем на кожата.
– Хидратация.

Активни съставки на -HA ULTRA срещу екстремна сухота, дълбоки статични бръчки и загуба на обем – Неретикулирана хиалуронова киселина с високо молекулно тегло 2.3M Daltons, растежни фактори EGF + FGF.

Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.

Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.

Fusion Meso е бързо развиваща се и иновативна компания. Всяка година създава нови продукти с най-съвременните активни съставки.

През 2013 г. въвеждат първия филър със СЕ маркировка за съответствие и предстои да развият тази линия продукти.

През 2014 г. създадохме Smart Mix и маска Meso-T, нова концепция за стерилна грижа след медицинско лечение.

Компанията е сертифицирана по ISO 13485 като производител и разпространител на медицински устройства.

Към момента Fusion Meso се разпространява официално в над 40 страни.http://www.fusionmeso.com

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС