fbpx

Микронидълинг F-SILORG

Микронидълинг F-SILORG е изключително ефикасен продукт. Органичният силиций е полизахарид, извлечен от водорасли и комбиниран със силаноидни групи. Водоразтворими и биологично активни, те имат множество дейности (реструктуриращи ефекти, превенция, защита, възстановяване и стимулиране на метаболизма) и отлична поносимост от кожата (нетоксични и неалергични). В световен мащаб спомага за преструктурирането и укрепването на съединителната тъкан, колагеновите и еластиновите влакна. Има силно стягащо кожата и овлажняващо действие. Известно е също, че действа като антиоксидант за активно предотвратяване на стареенето на кожата.

Показания за прилагане на Микронидълинг F-SILORG-

-Белези стрии

-Дехидратация

-За подмладяване

Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.

Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.

Fusion Meso е бързо развиваща се и иновативна компания. Всяка година създава нови продукти с най-съвременните активни съставки.

През 2013 г. въвеждат първия филър със СЕ маркировка за съответствие и предстои да развият тази линия продукти.

През 2014 г. създадохме Smart Mix и маска Meso-T, нова концепция за стерилна грижа след медицинско лечение.

Компанията е сертифицирана по ISO 13485 като производител и разпространител на медицински устройства.

Към момента Fusion Meso се разпространява официално в над 40 страни.http://www.fusionmeso.com

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС