fbpx

Микронидълинг за дълбока хидратация F-ХИДРАЛИКС

Опитайте Микронидълинг за дълбока хидратация F-ХИДРАЛИКС.

F-ХИДРАЛИКС е продукт, посветен на сухотата на кожата и загубата на обем.

 Ацетил хексапептид-37 подобрява хидратацията на кожата чрез подобрена експресия на аквапорин 3 (AQP3). Този мембранен протеин участва в транспортирането на вода през различните тъканни слоеве, повишената концентрация на протеините подобрява водния поток от базалния слой на епидермиса към роговичния слой. Доказателства за ефикасността на този селективен протеин, образуващ пори, вече са предоставени от различни in vivo проучвания. Ацетил хексапептид-37 може да подобри хидратацията на кожата със 131%. Комбинира се с хиалуронова киселина и натриев лактат заради техните водосвързващи свойства. Натриевият лактат също насърчава обновяването на кожата, за да намали трансепидермалната загуба на вода.

Показания за прилагане на Микронидълинг за дълбока хидратация F-ХИДРАЛИКС

– Обновяване на кожата.
– Намалете трансепидермалната загуба на вода.
– Подобрява дългосрочната хидратация на кожата.

Актижни съставки

Ацетил хексапептид-37, хиалуронова киселина, натриев лактат.

Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.

Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.

Fusion Meso е бързо развиваща се и иновативна компания. Всяка година създава нови продукти с най-съвременните активни съставки.http://www.fusionmeso.com

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС