fbpx

Микронидълинг за пигментация и лифтинг F-GLOW LIFT

Микронидълинг за пигментация и лифтинг F-GLOW LIFT е изключителна процедура за намаляване на тъмните петна, изравняване на тона, намаляване на дълбоките бръчки и отпускането на кожата. 

Пигментацията е сложен процес и е резултат от стимулиране на меланоцитите най-вече от UV лъчите. Меланогенезата включва 3 основни процеса: образуване на меланозоми, синтез на меланин и меланозомен транспорт. Синтезираният меланин в зрелите меланозоми впоследствие ще бъде разпределен в съседните кератиноцити към горния слой на кожата, което води до пигментирана кожа. Синергията на глутатион, витамин С, ниацинамид и транексамова киселина действа на различни нива: – Инхибиране на ензимите, генериращи меланин (тирозиназа, TRP-1 и TRP-2) – Инхибиране на меланозомния транспорт чрез низходяща регулация на меланофилин. – Инхибиране на производството на меланин.

Синергията на хиалуроновата киселина, DMAE, FGF и органичният силиций действат върху фибробласта, за да създадат интензивно стягащо действие върху дермата, за да намалят бръчките и отпуснатата кожа. След няколко нанасяния тенът на кожата се изсветлява и се постигат впечатляващи резултати в дългосрочен план.

Показания за използване на Микронидълинг за пигментация и лифтинг F-GLOW LIFT

– Лифтинг на кожата.
– Дълбоки бръчки и фини линии.
– Пигментация.
– За изравняване тена на кожата и кафяви петна.

Активни съставки

Органичен силиций, хиалуронова киселина, FGF растежен фактор, транексамова киселина, DMAE, ниацинамид, витамин С, глутатион, ацетил глицил бета-аланин пептид.

Fusion Meso е разработена като нова концепция на пазара на медицинско-естетични продукти, водеща марка в областта на мезотерапията в световен мащаб.

Продукти с иновативни активни съставки, които съответстват на най-високите производствени стандарти, с цел постигане на максимална ефективност и безопасност за клиентите.

Fusion Meso е бързо развиваща се и иновативна компания. Всяка година създава нови продукти с най-съвременните активни съставки.http://www.fusionmeso.com

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС