fbpx

Неоперативна блефаропластика с Плазма пен

ЗАПАЗИ ЧАС

Неоперативна блефаропластика с Плазма Пен за долен и горен клепач

Предимствата на Неоперативната блефаропластика с Плазма Пен

 • Неинвазивна терапия, която се извършва без скалпел и конци.
 • Отсъстват белези и хематоми, както и алергични реакции.
 • Бързо заздравяване.
 • Няма риск.
 • Период на възстановяване от 5 до 7 дни.

Неоперативна блефаропластика с плазма пен е единственият козметичен метод, който позволява успешно изпъване и изглаждане на горните и долните клепачи. Времето за заздравяване не е дълго – от 5 до 7 дни.

С терапията Plazma Pen постигаме:

 • повдигане на горен клепач
 • премахване на подпухналия долен клепач
 • регенерация на кожата и стягане на тъканите
 • избистряне на тена
 • видимо подмладяване
 • стимулиране на собственото производство на колаген и еластин- изглаждане на бръчките

Какво представлява плазмата?

Плазмата е йонизиран газ, който се състои от йони и електрони. Газът се образува чрез отстраняване на електрони от електронната обвивка на атомите или чрез разпадане на молекули – йонизация. Плазменото състояние е познато и като четвъртото агрегатно състояние. Плазмата се образува от причиненият от слънцето слънчев вятър и заредените частици, уловени в магнитното поле на Земята. Плазмата може да се обясни най-лесно, като се даде пример за водата: подформата на лед водата е твърдо тяло. Ако обаче към нея се добави енергия във вид на топлина, тя става течна и след това газообразна.

Когато към даден газ се добави енергия, се появяваплазма. В това състояние външните електрони се отделят от газовите атоми или молекули. В плазмата атомите или молекулите, йоните и електроните се движат свободно и си взаимодействат. Този йонизиран газ е електропроводяща среда и затова притежава специфични свойства. Използвана в медицината нискотемпературна плазма представлява само отчасти йонизиран газ, чиито свободни електрони имат изключителна реактивна способност.

Как действа плазмата върху кожата?

Третирането се прави без директен контакт с кожата (разстоянието от накрайника до кожата еоколо 1 мм). Когато уредът е включен, между кожата и плазмения накрайник се създава нагрятайонизирана светлинна дъга, която въздейства на повърхността на кожата.

Отдаваната енергияосигурява точно и мигновено нагряване на тъканта, водещо до сублимация – образуване на пара, но същевременно и до много ниско топлинно натоварване на околната повърхност. Използваната тук енергия е само частица в сравнение с лазерните или радиочестотните уреди. Ефектът настъпва само на мястото, върху което се появява плазмата.

Следете нашите промоции :https://studio.vitality.bg/neoperativna-blefaroplastika-lifting-s-plazma-pen/

и харесайте Facebook страницата ни:

https://www.facebook.com/studio.vitality.bg

Вашият коментар

ЗАПАЗИ ЧАС